CMI Stomatologie

CMI Stomatologie

Acesta este site-ul doamnei doctor: Dr. ANDA CRUCERU, Medic primar stomatologie generala, Supraspecializare pedodontie (stomatologie pediatrica), Competenta implantologie siradiodiagnostic.

Click aici pentru a vedea site-ul

IDEO D’ARTIS SHOP, Magazin online de ceaiuri

IDEO D’ARTIS SHOP, Magazin online de ceaiuri

IDEO D’ARTIS este un proiect foarte ambitios al unei persoane din Pitesti care vine pe piata online cu produse 100% naturale, preparate „hand made”.

Acest proiect inseamna Idee, Traditie si caritate. Avand in vedere ca o cunosc personal pe Andra, va pot garanta ca totul este 100% natural si sincer ii apreciez enorm efortul depus in ultimul an, pentru ca la final sa avem un magazin online original, cu produse multe si variate.

Click aici pentru a vizita site-ul

R&S GUARD SECURITY

R&S GUARD SECURITY

Departamentul Operativ R&S GUARD SECURITY, constituit ca o structură specifică de apărare şi protecţie, dispune de agenţi de pază specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Click aici pentru a vedea site-ul

SC NORTH AEGEAN SRL

SC NORTH AEGEAN SRL

SC NORTH AEGEAN SRL Este o firma infiintata in anul 2016 , avand radacinile in Turcia prin firma mama ,,AYSELLER” infintata in anul 1983 in orasul Burhaniye, incepanad cu diverse activitati: geamuri PVC, insalati sanitare(calorifere) continund pana in anul 2000 cand s-a inceput activitatea de constructie: vile, apartamente blocuri, intodeauna oferind servicii de calitate multumind fiecare client in parte.

click aici pentru a vedea site-ul

Termopane Pitesti, SC CRISALDY GLASS SRL

Termopane Pitesti, SC CRISALDY GLASS SRL

Firma SC CRISALDY GLASS SRL este din Pitesti si se ocupa cu comercializarea de tamplarie pvc cu geam termopan. Profilele din care sunt fabricate majoritatea modelelor de ferestre termopan si usi termopan sunt marca Veka. Ele au provenienta germana si sunt facute cu utilaje care au o calitate si precizie la standarde europene. La cererea clientului se pot realiza si termopane din profile pvc cum ar fi Veka etc.

Click aici pentru a vizita site-ul

Sunati acum