Gazduire site web. Ce inseamna acest lucru ?

Pentru cei care sunt la inceputul unei cariere de webmaster, si incearca sa afle cat mai multe informatii despre aceasta nisa, cu siguranta a auzit pe la toata lumea din domeniu, despre host si gazduire site.

Host este un termen din limba enlgeza care se traduce prin gazda sau gazduire. Este locul unde se afla toate fisierele site-ului realizat, fisiere HTML, CSS, PHP, Baze de date MySQL, absolut tot ce inseamna functionarea unui web site.

Un server de host pentru un site se poate realiza foarte usor si acasa, pe calculatorul tau daca beneficiezi de o conexiune buna la internet si de programele necesare functionarii unui server.

Mais pour ce domaine sont nombreuses entreprises en Roumanie qui offre ces services sur certains serveurs de haute performance qui fonctionnent sur certains systèmes d'exploitation (cele mai folosite fiind Linux si Windows) si anumite limbaje de interpretare a site-ului (PHP, Java, Ruby on Rails, ColdFusion sau ASP.NET).

Avantjele sunt mult mai mari sa beneficiezi de o gazduire profesionala care iti ofera o interfata de unde iti poti gestiona toate fisierele, bazele de date, conturile FTP, cron-jobs, scripturi CMS si multe alte elemente esentiale.

Cum aleg cel mai bun pachet de gazduire site web ?

Pentru a face aceasta alegere intradevar, piata este foarte diversificata. Pour faire le meilleur choix que vous devez savoir aussi précisément ce que vous avez besoin ou de consulter avec la société qui réalisera le site.

Am observat multe persoane care pun accentul pe numarul de Gb alocati unui pachet sau daca se poate chiar nelimitat. Insa pentru o gazduire site nu este cel mai important aspect. De ce sa ai un pachet de gazduire nelimitat si poti gazdui un singur web site ? Este ca si cum ai un teren de 50.000 de metri patrati si ai dreptul sa-ti construiesti numai o singura casa ! Il est préférable d'avoir un paquet 10 Gb unde poti gazdui 7-10 domenii.

Deexemplu, daca ai 2 siteuri de prezentare, si folosesti platforma WordPress. Un pachet cu un spatiu de 700 M este mai mult decat suficient pentru nevoile tale care costa aproximativ 55 RON/ an.

Din punctul meu de vedere trebuie sa urmaresti mai multi factori importanti la alegerea unui Pachet hôte comme:

  • Spatiu pe disc
  • Numarul de domenii gazduite
  • Traficul lunar alocat
  • Numarul de baze MySQL
  • Comptes FTP

Trebuie sa analizezi firma respectiva si sa fi sigur ca ai asigurat un suport tehnic non-stop.

Pour accueil professionnel et un hébergement web SSD Vous devez prendre en compte les aspects suivants:

  • Sa fi sigur ca se face un back-up zilnic sau saptamananl pe server.
  • Filtrele de securitate sunt active in cPanel.
  • Dispune de unelte SEO.
  • Dispune de Webmail.
  • Scripturi disponibile preinstalate.

Daca doresti mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi la adresa: contact@host-profesional.com. Va stam la dispozitie pentru orice detaliu.

 

gazduire site

gazduire site

appeler