Despre noi

Cine suntem? Ce facem? Ce ne reprezinta ?
Vrei sa-ti muti afacerea online? Apeleaza la o firma de Web Design

De ce sa apelezi la o Firma de Web Design ?

Este foarte important ca tot ceea ce investesti in afacerea ta sa fie absolut spre directia care trebuie. Nu merge pe principiul ieftin/ prost sau scump/ bun. Daca ai aceasta gandire cand ai plecat la drum, ai facut o mare greseala. Informeaza-te foarte bine inainte la o firma de web design despre ceea ce inseamna promovarea pe internet, cat costa si de ce costa atat?

Cine suntem?

Firma S.C. ADAD Company 365 S.R.L. va ofera inca in din 2008 servicii de web design, realizare site-uri si promovare pe internet.

Suntem o echipa gata oricand pentru un nou proiect. Acceptam orice provocare si facem totul numai din pasiune.

Profesionalismul, curajul si rabdarea ne reprezinta cel mai mult in realizarea unui proiect. Intodeauna proiectele noastre sunt rezultatul dorintelor clientilor si experientei noastre in domeniu.

Un web site profesional este uniunea dintre creativitate si tehnologie iar noi vi-l putem realiza.

  • Profesionalism 98%
  • Curaj 100%
  • Rabdare 90%
Ne gasiti si pe Afacerist.ro aici: SC ADAD COMPANY 365 SRL

Suport permanent

Idei inovatoare

Tehnologie avansata

Comunicare

Nu ezitati sa ne contactati

Daca doriti sa lucram impreuna, va stam la dispozitie oricand cu cea mai mare placere. Suntem gata sa va explicam in detaliu ce inseamna fiecare termen din domeniul IT pentru a va fi cat mai usor sa intelegeti aceasta latura.

Servicii de calitate, preturile foarte bune, recomand cu mare placere serviciile acestea.

admin Povestea Ta

Sunt foarte multumit de serviciile oferite. Ne place foarte mult site-ul realizat si plus ca dupa cateva saptamani de munca au inceput sa apara si clientii de pe magazinul online.

Zmaranda Florinel

Am colaborat pentru realizarea a doua site-uri si ma declar mai mult decat multumit de serviciile lor. Timp scurt de executie, calitate ireprosabila si preturi rezonabile. Recomand cu caldura !

Alin Stavarache

Administrator, KRITERION

Sunati acum